2013-04-25 08:36:28• hírek • Póti Orsolya

Dr. Eric és Rosemary Barett lesz a baptista gyülekezet vendége

Április 26-29. között a Szatmári körzetbe látogat Dr. Eric és Rosemary Barett, akik a 4H angol alapítvány és a Magyar Misszió Alapítvány vezetői, és céljuk a magyar és határon túli bibliaközpontú gyülekezetek és keresztyének segítése és támogatása.

Vendégeket fogad a Szatmári Magyar Baptista Gyülekezet április 26-29. között. Ebben az időszakban Dr.Erik C. Barett tudós és igehirdető és felesége Rosemary  szolgálnak a gyülekezetben, de ellátogatnak a Mezőteremi Roma Baptista Gyülekezethez valamint az Ákosi Roma Baptista Gyülekezethez is.

Dr. Eric C. Barrett tanított az angliai Sheffieldi és Leicesteri Egyetemeken, és több mint 30 évig a Bristoli Egyetemen, ahol alapító igazgatója lett a Központi Műholdkutató Intézetnek. Szaktanácsadóként dolgozott angliai és külföldi kormányszervezeteknél (pl.: NASA), nemzetközi testületeknél (Európai Parlamenti Vizsgálóbizottság), ügynökségeknél (FAO, UNDP, UNEP, UNESCO ÉS WMO), az ENSZ szervezeteinél, 2001-ben pedig a Nemzetközi Hidrológiai Társulat elnöke lett.

Közel 20 tudományos könyvet, több mint 250 tudományos publikációt és értekezést írt vagy szerkesztett. Kitüntetéseket, és díjakat kapott a Királyi Meteorológiai Társulattól és az Európai Űrkutató Szervezettől.

A hívő ember és felesége április 26-án, pénteken 18 órától a Szatmári Baptista Gyülekezetben szolgál, szombaton, 18 órától a Mezőteremi Roma Baptista Gyülekezet vendége lesz, vasárnap délelőtt 10 órától az Ákosi Roma Baptista Gyülekezetben szolgál, délután 17 órától pedig a Szatmári Baptista imaházban hirdet Igét. A vendégek április 29-én, hétfőn 19 órától a Szatmári Baptista Gyülekezetben szolgálnak a férfikörön és női körön.

A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt az eseményekre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: